Áramszámla vagy teljes rezsiszámla kiváltása

Napelemek nélkül

A magyarországi piac jelenlegi helyzete szerint kb. 2 millió háztartás alkalmas
arra, hogy napelemparkot telepítsenek a házak tetejére. A Super Solar Pro
programja azok érdekében jött létre, akik a piac másik felébe tartoznak, tehát
társas-, panel-, vagy olyan házakban élnek, ahol a napelem telepítése nem
kivitelezhető.

Ajánlatkérés

Rezsi Zéró – Áramszámla, akár teljes rezsiszámla kiváltása napelemek nélkül

A magyarországi piac jelenlegi helyzete szerint kb. 2 millió háztartás alkalmas arra, hogy napelemparkot telepítsenek a házak tetejére. A Super Solar Pro programja azok érdekében jött létre, akik a piac másik felébe tartoznak, tehát társas-, panel-, vagy olyan házakban élnek, ahol a napelem telepítése nem kivitelezhető. Ide sorolhatjuk azokat a cégeket is, akik bérleményben dolgoznak, vagy a tetőszerkezet szintén alkalmatlan a napelemrendszer telepítésére, nem beszélve azokról, akik egyszerűen esztétikai okokból nem telepítenének. Programunk azoknak is elérhető, akiknek nem áll rendelkezésükre teljes egészében egy nagyobb beruházáshoz szükséges tőke, vagy akik a fizikai telepítés kockázatait az átlagostól magasabbnak ítélik. Az általunk képviselt megoldás a piacon elérhető legfejlettebb, legmodernebb és legegyszerűbb variáció, amely alapjában véve bárki részére elérhető. A program elérése szinte azonnali, nincs várakozási idő, nincs engedélyeztetés, nincs felesleges papírmunka, hiszen egy már működő, távoli naperőműpark termelési részesedésével tudja a Partnerünk az áram vagy teljes rezsi kiváltást elérni.

Nem csoda, hogy rengeteg magánszemély és cég ezt a korát megelőző, egyedülálló és trendi megoldást választja. A kalkulátor segítségével tud egy előzetes kalkulációt csinálni az űrlap kitöltésével és elküldésével tudja elküldeni igényét, ami után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és bemutatja a részleteket.

Kalkulátor
Rezsi Kiváltás

Havi villanyszámla:

Beruházási költség: 732 €
KW napelem: 0.37 KW
Co2 kiváltás: 0.14 kg/h
Co2 kiváltás (év): 1,2 Tonna/év
Fa megmentése: 17 dB

*A havi villanyszámla beállításához használja az MNB napi EUR/HUF árfolyamát. Az adatok tájékoztató jellegűek, a beruházás költsége függ a mindenkori napsütéses órák számától, amit a kalkulátor tartalmaz. Amennyiben a kalkulátor használata közben kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rezsi Kiváltás
Egyedi megoldás magánszemélyek és vállalatok számára

Adatvédelmi hozzájárulás

Telefon

(20) 443 2167

Email-cím

info@supersolarpro.hu