Karrier a Super Solar Pro-ban

Legyél solar szakértő

A Super Solar Pro célja, hogy létrehozzon egy elit értékesítési csapatot, ahol professzionális tudásbázis vár mind online, mind offline területen, továbbá lehetőséget nyújtunk nemzetközi piacokra való kilépésre. Zsebelj be nyugat-európai szintű jövedelmet!

Karrier

Értékesítőként az ember mindig elgondolkodik, hogy az iparág, a termék, amivel tevékenykedik, valamint a potenciális ügyfelek, akikkel együtt dolgozik és a díjazás, amiért nap, mint nap megtesz mindent, az vajon mennyire van összhangban. A Solar iparágban ezek a tényezők tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A célközönség kivételes, hiszen akár az összes háztartás és az összes cég potenciális partner lehet, aki szeretné az áramszámláját kinullázni. Már csak egy kérdés maradt, mindez megéri-e neked?

Super Solar Pro program

Akár 7 számjegyű kereset 

Partnercégünk, a Sunmoney Solar programját alapul véve egy olyan díjazási rendszert hoztunk létre, ahol akár 7 számjegyű keresetért tudsz dolgozni úgy, hogy a munka másodállásban is elvégezhető. Közben persze ne felejtsük el, hogy minél eredményesebb vagy, annál nagyobb intenzitással óvod a környezetünket és teszed élhetővé bolygónkat! A leendő ügyfeleknek könnyű lesz megérteni koncepciónkat, mert a termékünk naperőműparkok, egy termelőeszköz, ami a fizikai telepítésekkel szemben gyorsabban és kényelmesebb az ügyfeleink számára. A helyzet tehát a klasszikus win-win szituáció. Ha te is azon értékesítők közé tartozol, akik szeretnének stabil, golyóálló iparágban, jó termékkel, széles célközönséggel dolgozni és az elvégzett munkához valóban igazodó díjazásban részesülni, akkor az üzenet gombra kattintással tudod felvenni velünk a kapcsolatot és mi a lehető legrövidebb időn belül megeresünk a részletekkel. Csatlakozz hozzánk, legyél te is a solar ipar szakértője!

ESOLAR Start
Ajánlói díj
összesen:
263
Első csatlakozási bónusz
15%
225
Közvetlen díj
10%
150
Közösségi értékesítési díj
5%
19
ESOLAR Pro
Ajánlói díj
összesen:
319
Első csatlakozási bónusz
20%
300
Közvetlen díj
10%
150
Közösségi értékesítési díj
7,5%
28
ESOLAR Business
Ajánlói díj
összesen:
455
Első csatlakozási bónusz
33%
495
Közvetlen díj
10%
150
Közösségi értékesítési díj
10%
38

Solar:

Közösségi:

Karrier

Adatvédelmi hozzájárulás

Telefon

(20) 443 2167

 

Email

info@supersolarpro.hu