Mindig kimarad a napelem pályázatokból? Mutatjuk, hogyan lehet mégis napeleme!

j

Szerző: Korponai Gyula

}

május 26, 2021

Napjainkban az egyik leggazdaságosabb befektetés, ha napelem rendszert telepítünk a házunkra, hiszen a megújuló energiával nemcsak a környezetünket védjük, de energiát is megtakarítunk.
Számos pályázat akad, ami napelem-park telepítését támogatja. Akár saját forrásból, akár pályázat segítségével szeretnénk napelemeket telepíteni, mindenképpen körültekintő utánajárással, tervkészítéssel, tehát jelentős időráfordítással jár, ha ingatlanunkra napelem rendszert szeretnénk telepíttetni.

De mi van akkor, ha nincs elegendő önrészünk a napelem pályázathoz, vagy esetleg nem tudunk az épületre napelemeket felszerelni?

Szerencsére ilyen helyzetben is van megoldás, mégpedig a Super Solar Pro programja.
A program egyrészt szól azoknak, akik nem tudják lehívni a napelem támogatást, másrészt olyanoknak, akik a napelem pályázat magánszemélyeknek elnevezésű konstrukciót igénybe tudnák venni, viszont nem alkalmas az ingatlanjuk a napelem-panelek felszerelésére.

A Sunmoney-val is együttműködő Super Solar Pro azonnali megoldást kínál bárki számára.

A konstrukció lényege, hogy Ön az otthonától távolabb fekvő, működő naperőmű-park energiatermelésének előnyeit tudja élvezni, ha részesedést vállal. A program azért is nagyon jó, mert azonnal elérhető, nem kell külön engedélyeztetni a munkálatokat, nem kell semmire és senkire várni, sőt a papírmunkával sem kell bíbelődnie.

Jó, ha tudja, hogy a jelenlegi napelem-piacon ez a legmodernebb, legfejlettebb és ennek ellenére a legegyszerűbb megoldás!

Mit kell tennie, ha igénybe szeretné venni ezt a páratlan lehetőséget?

1.) A Super Solar Pro oldalán készíthet egy előzetes kalkulációt.

2.) Majd egy űrlap kitöltésével jelezheti igényét.

3.) Ezt követően a cég szakértője felveszi önnel a kapcsolatot és minden fontos információt meg fog önnel osztani, emellett intézi a szerződéskötést és minden más szükséges feladatot.

Ön pedig rövid időn belül élvezheti a napelem-konstrukció előnyös tulajdonságait anélkül, hogy hosszasan kellene intéznie a napelem telepítést. Hamarosan részben vagy egészben mentesülhet a rezsiköltségeitől.

A szerzőről

Korponai Gyula

Korponai Gyula

Tulajdonos

Korponai Gyula vagyok a Super Solar Pro alapítója, 20 éve foglalkozom marketinggel és kommunikációval, illetve emberekkel.

Kérdése van?

Írjon nekünk

Kapcsolódó bejegyzés

Miért jó választás a napelem rendszer?

Miért jó választás a napelem rendszer?

A napelem hallatán mindenkinek a környezetvédelem, a megújuló energia és persze a napelem pályázat jut az eszébe. Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az új napelem rendszerek kiépítése. Eleinte csak vállalkozásoknak adódott ez a lehetőség, de manapság elérhető...

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Ha elhangzik egy beszélgetésben az a szó, hogy napelem, mindenkinek a modernitás, a végtelen kapacitások, a megújulás és a fenntartható, valódi fejlődés jelennek meg lelki szemeink előtt. Aztán ki-ki, témával kapcsolatos felkészültségi szintje alapján rögtön tovább is...

DÜBÖRÖG A GLOBÁLIS ENERGIATERMELÉS

DÜBÖRÖG A GLOBÁLIS ENERGIATERMELÉS

Növekvő lakosság, növekvő áramigény! A Föld együttes lakosságának energiaigénye folyamatosan növekszik, ez a trend ráadásul megállíthatatlannak tűnik. A népesség gyarapszik, az ENSZ tanulmánya szerint jelenleg a világon közel 7,6 milliárd ember él, és a számuk2030-ra...