Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

j

Szerző: Korponai Gyula

}

március 23, 2021

Ha elhangzik egy beszélgetésben az a szó, hogy napelem, mindenkinek a modernitás, a végtelen kapacitások, a megújulás és a fenntartható, valódi fejlődés jelennek meg lelki szemeink előtt.

Aztán ki-ki, témával kapcsolatos felkészültségi szintje alapján rögtön tovább is futtatja a fejében a napelem-történetet:

– Én is szeretnék, de nekem ez túl sokba kerül.

– Bárcsak lehetne napelem rendszerem, de az én házamra nem lehet telepíteni!

– Napelem? Az albérletemre? Ugyan!

Mára eljutottunk oda, hogy sokkal többen szeretnének napelem rendszert, akár napelem pályázat magánszemélyek számára biztosított módján, akár saját tőkéből, de nagyon keveseknek adatik meg minden olyan kritérium, amire ténylegesen szükség lenne a napelemek kiépítésére.

Vagy az ingatlan alkalmatlan ilyesmire, vagy elégséges tőke nem áll rendelkezésre a teljes áramfogyasztás kapacitás lefedését biztosító napelemrendszer telepítésére, vagy egyszerűen lemarad a napelem pályázatról az illető, így már nem éri meg számára a kiépítés.

De ma már áthidalhatóak ezek a problémák, mégpedig úgy, hogy nem saját napelem rendszert telepítünk például napelem támogatás segítségével, hanem beruházhatunk már létező, vagy éppen megvalósítás alatt álló napelemparkokba is, afféle kisrészvényesként.

Kiválaszthatjuk, hogy mennyit tudunk beleinvesztálni, és ezzel a megoldással ugyanúgy kinullázhatjuk a rezsinket, mintha saját ingatlanunkra telepítenénk a rendszert.

Kiknek való a Super Solar Pro megoldása?

  • Azoknak, akik szeretnének saját napelem rendszer birtokosai lenni, de valami oknál fogva – akár technikai, akár anyagi – nincs erre módjuk.
  • Azoknak, akiknek van némi tőkéjük, de teljes kapacitású napelem rendszerbe nem tudnak beruházni, a kisebb léptékben mindenképp szeretnének a megújuló, zöldenergia lehetőségeit kiaknázni.
  • Azoknak, akiknek technikai és/vagy építészeti, és/vagy tulajdonjogi adottságok miatt nem lehetséges a saját otthonukban napelem beruházás.

Induljon kicsiben, nyerjen nagyot! Napelem rendszer mindenkinek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden részletről tájékoztatjuk>>

A szerzőről

Korponai Gyula

Korponai Gyula

Tulajdonos

Korponai Gyula vagyok a Super Solar Pro alapítója, 20 éve foglalkozom marketinggel és kommunikációval, illetve emberekkel.

Kérdése van?

Írjon nekünk

Kapcsolódó bejegyzés

Miért jó választás a napelem rendszer?

Miért jó választás a napelem rendszer?

A napelem hallatán mindenkinek a környezetvédelem, a megújuló energia és persze a napelem pályázat jut az eszébe. Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az új napelem rendszerek kiépítése. Eleinte csak vállalkozásoknak adódott ez a lehetőség, de manapság elérhető...

DÜBÖRÖG A GLOBÁLIS ENERGIATERMELÉS

DÜBÖRÖG A GLOBÁLIS ENERGIATERMELÉS

Növekvő lakosság, növekvő áramigény! A Föld együttes lakosságának energiaigénye folyamatosan növekszik, ez a trend ráadásul megállíthatatlannak tűnik. A népesség gyarapszik, az ENSZ tanulmánya szerint jelenleg a világon közel 7,6 milliárd ember él, és a számuk2030-ra...