MILLIÓK PARKOLNAK A SZÁMLÁJÁN?

j

Szerző: Korponai Gyula

}

október 20, 2020

MIT KEZDJEN VELE? ÍME A TIPPÜNK!

Az általános befektetési eszközökhöz képest jobb megtérülést kínál, ha valaki Napelemparkba fekteti a pénzét. A banki kamatok az 1-2%-os éves hozammal gyakorlatilag láthatatlanok, a kötvénypiacok is nagyon alacsony kamatokkal kecsegtetnek, a nemzetközi részvénypiacok pedig kiszámíthatatlanná váltak a gazdasági válság beköszöntével. A hosszú távú befektetők kedvenc területén, az ingatlanpiacon is hatalmas túlkínálattal lehet számolni, nehéz tehát olyan befektetési formát találni, ami megfelelő hozam mellett kiállja a gazdasági válság próbáját is, de jó hír: létezik!
A környezettudatosság erősödésével előtérbe kerültek azok a beruházások, amelyekkel a bolygó terhelése csökkenthető. Magyarországon rohamosan fejlődik a solar iparág, a hazai naperőművek összesített teljesítménye már a Paksi Atomerőmű kapacitásához mérhető. A beruházási boom nem csoda, hiszen kiemelkedő hozamokkal számolhatnak a befektetők.

DINAMIKUSAN
FEJLŐDIK A SOLAR
IPARÁG!

Az iparág ráadásul rohamosan fejlődik: hetente jelennek meg tudományos cikkek, hogy a termelési hatékonyság milyen új megoldásokkal emelkedik egyre magasabb szintre, a további fejlesztési ötletek pedig egyelőre kifogyhatatlannak tűnnek. A sokak által komoly problémaként megfogalmazott felhasznált napelemek környezetbarát kezelése is megoldódott, hála a mérnököknek, tudósoknak.

A fentiek után elmondható, hogy ha valaki olyan jó hozammal kecsegtető üzletben gondolkozik, ahol a válságállóság sem mese, akkor a solar iparágban kell kutakodnia. Mivel hazánkban már bárki számára elérhető a fizikai telepítés nélküli áramkinullázás lehetősége környezettudatos beruházással vagy befektetéssel, így a további dinamikus fejlődésnek nem lehet gátat szabni.

 

 

 

A szerzőről

Korponai Gyula

Korponai Gyula

Tulajdonos

Korponai Gyula vagyok a Super Solar Pro alapítója, 20 éve foglalkozom marketinggel és kommunikációval, illetve emberekkel.

Kérdése van?

Írjon nekünk

Kapcsolódó bejegyzés

Miért jó választás a napelem rendszer?

Miért jó választás a napelem rendszer?

A napelem hallatán mindenkinek a környezetvédelem, a megújuló energia és persze a napelem pályázat jut az eszébe. Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az új napelem rendszerek kiépítése. Eleinte csak vállalkozásoknak adódott ez a lehetőség, de manapság elérhető...

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Ha elhangzik egy beszélgetésben az a szó, hogy napelem, mindenkinek a modernitás, a végtelen kapacitások, a megújulás és a fenntartható, valódi fejlődés jelennek meg lelki szemeink előtt. Aztán ki-ki, témával kapcsolatos felkészültségi szintje alapján rögtön tovább is...