ÁRAMKINULLÁZÁSI KISOKOS

j

Szerző: Korponai Gyula

}

október 20, 2020

ZÉRÓ ÁRAMSZÁMLA MINDEN(ÁRON)

Ahogyan azt korábbi blogbejegyzésünkben is jeleztük, a környezettudatosság és a solar iparág hazánkban is töretlenül fejlődik. Egyre többen látják azt, hogy a jövő nemzedékeinek csak úgy adhatunk át élhető Bolygót, ha teszünk is érte. A megújuló energián belül talán a legnépszerűbb forrás a Nap, amely „munkája” korlátlanul áll rendelkezésünkre.
Magyarországon ma több tucat cég végez teljes kivitelezéssel napelempark telepítést, a támogatások és a kedvező hitelek is szép számmal elérhetőek, de minden igyekezet ellenére elmondható, hogy sok magánszemély és vállalkozás kénytelen lemondani különböző okokból a fizikai telepítés lehetőségét.
Mit tehet ma hazánkban az, aki zöld energiát akar otthonába/irodájába, de nem tudja igénybe venni? Nagyon nagy kár lenne, ha az itt felgyülemlett potenciál elveszne a szén-monoxid kibocsátás elleni harcban. A Super Solar Pro csapata a Sunmoney Solar GMBH vállalattal karöltve erre az égető problémára is megnyugtató választ ad.

Maximálizáljuk a bevételt, hogy csökkenjen a
kiadás.

A leggyakrabban előforduló jelenség, hogy a (lakó vagy gazdasági) ingatlanok tetőszerkezete nem alkalmas a fizikai telepítésre, egész egyszerűen a felépítmény teherbírása kevés a napelemrendszer biztonságos megtartására. A Super Solar Pro megoldásában nincs szükség ilyen jellegű beavatkozásra, hiszen a zöld energiából származó bevételt egy már működő, távoli naperőműpark termelési joga biztosítja, ez utóbbi pedig 25 évig gyarapítja a birtokos pénztárcáját. Hogy miként juthat a termelési jogdíjat biztosító úgynevezett solar egységekhez, azt a www.supersolarpro.hu oldalon találja. Másik gyakori ok a beruházás elutasításakor, hogy az ingatlan bérleményként funkcionál, ahol a bérbe vevő magánszemély vagy cég nem dönthet önhatalmúlag a napelemrendszer telepítése mellett. Ebben az esetben ráadásul fennáll annak a lehetőége is, hogy egy esetleges költözés borítja beruházás megtérülési esélyeit. A Super Solar Pro erre a problémára is megoldást ad, hiszen a napenergiából származó bevétel nem ingatlanhoz kötött. Kalkuláljon velünk ide kattitnva. Maximálizáljuk a bevételt, hogy csökkenjen a kiadás.

RUGALMAS MEGOLDÁSOK A SOLAR IPARÁGBAN

Egy napelempark telepítése hosszadalmas eljárás (tervezés,
engedélyeztetés, kivitelezés), ráadásául egy kisebb vagyonnak kell rendelkezésre állnia a beruházás megkezdéséhez. Sok esetben a szándékot a pénzügyi háttér hiánya ignorálja, ami a napenergia terjedésére hátrányosan
hat. A Super Solar Pro programjában lehetőség nyílik az egyösszegű mellett a több részletben történő áramszámla teljes vagy részlege kinullázására is, a zölddé válást bármekkora beruházási összegtől megkezdheti, akár havi
megtakarítással élve. Fentiekből már kiderülhetett, hogy nem akadály az sem, ha valaki esztétikai okokból nem telepít fizikailag napelem rendszert, vagy már rendelkezik ilyennel.

 

 

 

„A SuperSolarPro csapata nem ismer lehetetlent.
Számunkra az ügyfél egyedi problémája egy lehetőség, hogy megmutassuk
felkészültésgünket, sokoldalúságunkat.”

A szerzőről

Korponai Gyula

Korponai Gyula

Tulajdonos

Korponai Gyula vagyok a Super Solar Pro alapítója, 20 éve foglalkozom marketinggel és kommunikációval, illetve emberekkel.

Kérdése van?

Írjon nekünk

Kapcsolódó bejegyzés

Miért jó választás a napelem rendszer?

Miért jó választás a napelem rendszer?

A napelem hallatán mindenkinek a környezetvédelem, a megújuló energia és persze a napelem pályázat jut az eszébe. Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az új napelem rendszerek kiépítése. Eleinte csak vállalkozásoknak adódott ez a lehetőség, de manapság elérhető...

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Telepítés nélkül is lehet napeleme és zöldenergiája.

Ha elhangzik egy beszélgetésben az a szó, hogy napelem, mindenkinek a modernitás, a végtelen kapacitások, a megújulás és a fenntartható, valódi fejlődés jelennek meg lelki szemeink előtt. Aztán ki-ki, témával kapcsolatos felkészültségi szintje alapján rögtön tovább is...